Testimoniale

Copilul meu răcea întruna de la 2 ani, când îl dusesem la grădi. Lua antibiotic măcar o dată pe lună. Nu mai puteam. Pe doctorița Cîmpian mi-a recomandat-o prietena mea, care lua tratament homeopat și ea și fetița ei. După prima lună de dat biluțe nu a mai răcit decât o singură dată, dar ușor, l-am tratat tot cu homeopate...

Ioana B.

După moartea tatălui meu am inceput să fac atacuri de panică. Viața mea devenise un chin. Îmi era frică să plec de acasă, să nu mi se facă rău. Nu mai puteam merge cu autobuzul, iar cu metroul nici atât. Nu puteam sta singură în casă tot de teamă. Am mers la doamna doctor Cîmpian și am început să mă simt mai bine doar stând de vorbă cu ea... Apoi am luat și remediile homeopate pe care mi le-a indicat și într-o lună deja eram mult mai bine. Mi-a mai schimbat schema de tratament, iar acum, după trei luni simt că mi-am recăpătat viața... Recomand cu căldură!

Carmen I.

E minunat, atunci când pășești pe drumul către tine, să simți că ești susținut, doar susținut cu iubire, fără interpretări, fără povești. Pentru mine asta înseamnă terapia cu Mihaela Georgia, dragoste necondiționată și o mână caldă care mă susține și îmi dă siguranța că sunt pe drumul cel bun.

Diana Z.

Pentru atenția, seriozitatea și competența cu care își tratează TOȚI pacienții. O recomand pentru preocuparea, de-a lungul unor ani mulți și până azi, pentru strădania permanentă de a-și completa competențele și de a studia în scop terapeutic. O recomand pentru că este un medic cu vocație de vindecător.

Luissa M.

Am descoperit homeopatia cu 20 de ani în urmă, când fiul meu răcea repetat, lună de lună trebuind să ia antibiotice, pentru ca în final să i se recomande amigdalectomie. Era în clasa întâia, iar învățătoarea lui mi-a recomandat homeopatia. După două serii de tratament homeopatic și fitoterapic amigdalele lui s-au curățat complet, exudatul faringian și nazal nu a mai pus în evidență prezența streptococului auriu, pe care tratamentul cu antibiotice nu reușise să îl elimine.

De atunci, numeroase probleme de sănătate le-am rezolvat cu ajutorul homeopatiei: o depresie, răceli, tulburări digestive, tratament de susținere cu ocazia unei operații, a unei fracturi. Fiind un tratament care se adresează organismului ca întreg, pe lângă problema cu care am mers la medic s-au rezolvat și altele, pe care nu mai le luam în seamă. Sunt foarte recunoscătoare doamnei doctor Cîmpian pentru atenția și delicatețea cu care a abordat fiecare problemă de sănătate pe care am avut-o și pentru rezolvarea acestora.

Daniela M.

De-a lungul vieții devenim foarte creativi în a construi și întreține comportamente auto-distructive, ținem cu dinții de rănile noastre, ne purtăm măștile cu atâta încredere, încât, de multe ori ne confundăm într-atâta cu ele, încât nu mai știm cine suntem noi.

Mihaela Georgia creează un spațiu sigur, în care, pentru ca m-am simtit ghidată, susținută si ascultată, am inceput să vindec din rănile acestea vechi, care m-au ținut atâta vreme captivă și m-au făcut să repet mereu aceleași modele disfuncționale.

Nu pot decât să mulțumesc că am bucuria de a merge alături de ea, pe acest drum minunat, al regăsirii de Sine.

Mihaela R.

Share: