Medicină șamanică inca

Posted by Dr.Cîmpian - 2019 Noiembrie 5

Cum ar fi să știm că nimic din ceea ce apare în drumul vieții noastre, în corpul nostru, în jurul nostru, nu e la voia întâmplării? Că situațiile în care ne aflăm, oamenii pe care îi întâlnim, relațiile pe care le avem sunt o reflectare a programelor inconștiente pe care le "punem în scena" vieții noastre?

Experiențele traumatizante prin care trecem când suntem foarte mici lasă urme. Lasă niște răni, niște convingeri despre sine, despre lume, despre viață, care cel mai adesea merg în subconștient pentru că altfel copiii care am fost nu ar fi supraviețuit durerii. Alteori rănile sunt moștenite din familie, sunt tipare comportamentale sau boli transmise de-a lungul generațiilor..

Toate aceste răni se cer vindecate. În câmpul energetic există amprenta traumei - din copilărie sau moștenită de-a lungul arborelui genealogic. Ea atrage în viața noastră oportunități de a o vindeca. Și care sunt aceste oportunități? Exact acele situații care nu ne plac și acele persoane care ne "apasă butoanele". În medicina șamanică incașă, pornind de la ceea ce vedem că se întâmplă în viața noastră acum (relații dificile, probleme financiare, boli etc) mergând pe firul emoțiilor, senzațiilor suntem susținuți să accesăm memoria corpului - cu blândețe, natural și fără intervenția nici unei substanțe sau instrument. Doar dorința de a ajunge la cauză. Ajungem până la trauma care a creat amprenta energetică pe care o manifestăm. Scoatem la lumină convingerea inconștientă care face ca din posibilitățile infinite ale Universului noi să aducem în manifestare doar ceea ce avem în acest moment în viața noastră.

Apoi, în timpul procesului numit iluminare terapeutul șaman curăță amprenta traumei din câmpul energetic, energiile uzate și programele care au legătură cu aceasta, iar în loc se aduce Lumina primordială, lumina pură a Sursei din care venim toți. Cu această energie pură, vindecătoare este reinformat întreg sistemul, iar persoana poate scrie un nou "scenariu" pe care să îl manifeste în viața sa. După mai multe sesiuni de curățare se poate face și recuperare de energie (pierdută în momente traumatizante). Vindecarea are loc la nivel energetic în timpul ședinței de terapie, urmând ca apoi schimbarea să fie ancorată și la celelalte niveluri ale ființei – mental-emoțional și fizic.

Această cale de vindecare foarte profundă este pentru tine dacă

  • simți că în viața ta există un blocaj, ceva care te împiedică să trăiești viața pe care ți-o dorești,

  • ești mereu bolnav

  • simți că nu ai energie și bucurie de viață

  • ești deprimat și/sau anxios

  • te lupți cu o dependență – de alcool, mâncare, cumpărături, jocuri etc

  • în viața ta există tipare negative care se tot repetă – în relațiile tale, la serviciu etc

  • nu ți-ai mai putut reveni după un eveniment traumatizant – divorț, pierderea unei persoane dragi etc

Oferă-ți șansa unei experiențe profund transformatoare, care va aduce echilibru, bucurie și frumusețe în viața ta!